MFB Events

Van vrijdag 7 t/m 9 juni houden wij ons eerste 3 Day Conference over Church Growth.

Meer informatie over het programma en hoe het event te bezoeken volgt snel!

Geloof

Geloof is voor een ieder individu persoonlijk. Als MFB geloven wij in Vader God die zijn zoon gezonden heefat, gestorven is voor onze zondes en die op de 3e dag is opgestaan. Als MFB geloven wij dat Jezus terugkomt tot die tijd dienen wij God door zielen te winnen. Wij hebben ons oude man afgedaan en wij hebben onze nieuwe identiteit aangenomen. Wel is waar de nodige stappen hiervoor genomen:

1: is je leven geven/zondaarsgebed
2: dopen in water
3: gedoopt worden in vuur.

Spreken in tongen

Wij geloven in tongen spreken de klankentaal, dat dat de taal is om met God te communiceren. Wij geloven dat met God alles mogelijk is in de naam van Zijn zoon Jezus. Wij geloven dat ongeacht je leeftijd en/of waar je vandaan komt je een kind van God kan zijn.

In liefde

Wij discrimineren niet, wij kijken niet neer op mensen en wij doen wat de Vader van ons verwacht in liefde. Wij geloven dat de bijbel inspireert en geschreven is door De Heilige Geest en geloven in alle 66 boeken. Wij geloven dat wij mensen niet hoeven te veranderen, De Heer zegt kom zoals je bent en Hij zal jou veranderen.

Onze kerkdiensten

Wij bieden verschillende kerkdiensten aan.  Bekijk hieronder de verschillende diensten. Mocht je vragen hebben over de diensten,
neem dan contact met ons op 

Kom langs en ontmoet de gemeenschap

U bent van harte welkom om deel te nemen aan een van onze kerkdiensten. Bent u nieuw? Neem dan eerst contact met ons op.

Bent u ook bekend met onze zakelijke diensten?

MFB kunt u ook inschakelen voor zakelijke services. Ons aanbod is heel divers. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht omtrent juridisch advies, dagbesteding, visagie, schoonmaakhulp et cetera. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn bekijk dan hier onze zakelijke diensten. 

Ministry Training Adults

Ministerie training Volwassen
Vrijdagavond 18:30 tot 21:00

Bible training Young Adults

Bijbelstudie Jong Volwassen
Woensdag 19:30 tot 21:30

Gebedsverzoek of Consult gesprekken

U kunt uw aanvraag per mail of WhatsApp doen.

Gebedsavond op locatie

1 keer per maand
Laatste vrijdag v/d maand

Contact

Heeft u een vraag over MFB, dan kunt u ons bereiken via onderstaande contactgegevens. U kunt ons bereiken van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 17:00.

info@myfathersbusiness.nl
0614880080

7 + 14 =

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo! Welkom bij de site van MFB. Waar kunnen wij u mee helpen?